Onderhoud

Ook voor onderhoud aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Door periodiek onderhoud gaat u altijd veilig en zonder zorgen op weg. Daarnaast is goed onderhoud belangrijk voor de levensduur van uw auto. Hierbij valt te denken aan het vervangen van olie en oliefilter, vervangen van de remmen of het vervangen van de distributieriem of distributieketting.

Ook voor een uitlaat, koppeling, wiellagers, accu’s, schokbrekers, banden, radiateur en alles wat met uw auto te maken heeft kunt u bij ons terecht.

Zowel op uw autoreparatie als op gemonteerde onderdelen geeft Garage Vink 3 maanden volledige garantie. 

Betrouwbaar en scherp geprijsd. Voor een autoreparatie in de regio Brielle kiest u voor Garage Vink. Door genoeg vakkennis adviseren wij u graag over de beste aanpak bij de reparatie van uw auto. Neem gerust contact op en wij helpen u meteen verder. 

Accu en Airco controle
Benieuwd of uw accu nog voldoende kracht heeft?
Wij zien u graag in Brielle. Wij zullen uw accu controleren en adviseren of vervanging noodzakelijk is. Garage Vink in Brielle helpt u graag bij het voorkomen van onnodige autopech.
Kom gerust langs voor een gratis accu controle of Aircocheck. 

Banden
Als merk onafhankelijke bandenverkoop adviseren wij u graag over de juiste banden. Ons advies is merk onafhankelijk en dat maakt ons uniek. Het sleutelwoord bij banden is veiligheid, ze vormen immers het enige contact met de weg. Daarnaast moeten banden voldoen aan comfort, stabiliteit, wendbaarheid en grip.

Ook voor winterbanden kunt u bij ons terecht voor wisselen of vervangen.

 Trekhaken
Ook op het gebied van het monteren van trekhaken zijn wij een betrouwbare specialist. Wij adviseren u graag over de juiste trekhaak die past bij uw auto en wensen en zorgen voor een vakkundige montage. Voor het scherp geprijsd laten monteren van een trekhaak kunt u rekenen op ons.

 Uitlaten
Op alle uitlaten die wij monteren zit 2 jaar garantie.
Ook aanpassingen en montage van een sportuitlaat behoort tot de mogelijkheid. 

Ruitschade
U kunt ook bij ons terecht voor het vervangen van diverse ruitschades. En dat ook nog tegen een zeer scherpe prijs! Of geheel GRATIS…….

Wanneer zich een storing voordoet verschijnen brandende controlelampjes op het dashboard.
De storing wordt automatisch opgeslagen in het geheugen. Om de juiste diagnose te kunnen stellen moet de auto aangesloten worden op moderne diagnoseapparatuur die de storing of fout uit het geheugen kan uitlezen. Wanneer de storing is uitgelezen moet deze uiteraard nog worden verholpen, hiervoor is kennis, kunde en vaardigheid een vereiste. Wij beschikken over de modernste diagnoseapparatuur en kunnen hiermee storingen van alle merken auto’s analyseren. Hierdoor helpen wij u ook bij een storing snel weer op weg!

Grote beurt vanaf  € 210,- 
exclusief afmelden & roetmeting, gratis APK

Groot en klein onderhoud aan alle merken auto’s.
Wij doen ook het onderhoud en reparatie aan 4×4 en bestelwagens.